Sådan virker og forløber lymfe og kompressionsmassage

Med kompressionsmassage øger man både væske- og blodgennemstrømningen i kroppen med langsomt pulserende pres. Idet ca. 70% af vores kropsvægt består af væske, hvor vores celler lever, har det væsentlig betydning for vores sundhed, at væsken i kroppen kan strømme problemfrit. Hos Shaping Studio bruger vi en specialudviklet trykbølgemassage, der sætter kroppens stofskifte, lymfesystem og rensningsprocesser i bevægelse. Under den behagelige behandling trænger trykbølgerne ind i de dybere områder af bindevævet, og der opstår en dyb afslapningseffekt!

Afslappende og rolig behandling

Maskinens kompression komprimerer fødder, ben, mave, balder og hofter i en bølgelignende form og udglatter eventuelle hævelser, samt reducerer ømhed og træthed i musklerne, der måtte være til stede. Med lymfemassagens blide tryk, bliver lymfevæsken desuden ledt væk fra de steder i kroppen, hvor lymfekirtlerne ikke fungerer optimalt, og hen til lymfer, som stadig virker. Lymfe- og kompressionsmassage foregår via 24 kanaler, hvor trykkets hårdhed bliver reguleret efter netop den behandling, som du har brug for. Når behandlingen er udført, vil din krop føles let og veltilpas, hvoraf du opnår en indre ro! Vi anbefaler særligt brugen af kompressionsmassage efter en behandling med fedtfrysning for at opnå et mere effektivt resultat efterfølgende. Hvis du er i gang med genoptræning, så er vores behandling med cryosauna også anbefalingsværdig efter kompressionsmassage.

Hvem har glæde af lymfe- og kompressionsmassage behandlingen?

Alle mennesker, der trænger til at blive afspændt og afstresset, vil have stor glæde af kompressions- og lymfemassage. Men den afslappende og dybdegående massageform er især velegnet til sportsatleter eller til dig, der er besværet med væskeansamlinger (ødemer) i kroppen pga. skader på lymfesystemet eller bortopererede lymfekirtler – behandlingen kan nemlig reducere væskeophobninger og er derfor et effektivt værktøj mod lymfedrænage. På den måde kan du også forvente at gå ned i vægt efter behandlingen.

Succesfuldt resultat

Du vil desuden have stor fordel af lymfe- og kompressionsmassage efter kosmetiske behandlinger, som ofte giver væske i kroppen, eller efter operation, som typisk forårsager hævelser. Lymfe- og kompressionsmassage bruges også med succes mod cellulite (appelsinhud) og for pænere arvæv. Uanset formål, vil du kunne mærke en forskel i kroppen allerede fra første behandling!

Fordele ved lymfe- og kompressionsmassage

Priser for

Lymfe- og kompressionsmassage

Behandling

Vi anbefaler altid Lymfe- og kompressionsmassage i forbindelse med fedtfrysning og opstramninig, da vi dermed optimerer processen efter behandling.

Oftest stillede spørgsmål

Du kan mærke virkningen af kompressionsmassage lige med det samme – du bliver fyldt op med ny energi!

Du kan få lymfe- og kompressionsmassage så ofte du ønsker.

En lymfe- og kompressionsmassage varer 30 minutter.