EMS-Træning

Effektiv og skånsom træning

Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning på vores krop og velvære. Aktive mennesker
er i bedre humør, er mindre syge og holder sig i god form! EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering, og er en skånsom træningsform, der har fokus på hele kroppen. Træningsformen reducerer din fedtprocent, opbygger muskler og styrker vævet samtidigt. EMS-træning anvendes til optimerende træning, genoptræning eller forebyggelse af skader, og så er det vejen til at opnå en sundere, gladere og stærkere krop!

Succes med EMS-træning

Almindeligvis bliver dine muskler styret af elektroniske impulser fra hjernen, der sender små strømimpulser, som får musklerne til at gøre det, du vil have dem til. EMS benytter sig af samme metode, men hvor de elektriske impulser genereres af en maskine, og gives gennem elektroder, der placeres over de muskelgrupper, som skal stimuleres. Impulserne får musklerne til at trække sig sammen, således det stemmer overens med musklens naturlige bevægelser, bare med 80% større intensitet, som når ud i de dybere muskellag.

Sådan fungerer
EMS-træning

EMS-træningen hos Shaping Studio fungerer således, at du først og fremmest får udleveret et sæt X-body undertøj, hvorefter du iføres en dragt med elektroder, der sikrer, at impulserne kan stimulere de store muskelgrupper (ben, mave, baller, ryg, bryst, arme og skuldre).
90 minutters højintensitetstræning på 20 minutter
Mens øvelserne bliver udført, intensiveres træningen gennem impulserne, og giver dig en komplet træning af alle musklerne på kun 20 minutter! I kontrast, kan effekten af EMS-træningen sammenlignes med helt op til 90 minutters højintensitetstræning. Hver lektion består af 12-16 øvelser, som er styret af en personlig instruktør hos Shaping Studio, som vil coache dig, således øvelserne bliver udført korrekt. X-body-maskinen registrerer data, som hjælper instruktøren med at tilpasse dine lektioner med det formål at øge sværhedsgraden og styrken, så du forbliver udfordret og opnår det bedste resultat! På den måde kender instruktøren netop dig, dit fysiske niveau og dine ønsker– og vil støtte dig hele vejen til at opnå dine mål!

EMS-træning er for alle

EMS er ideelt til alle, der har lyst til at komme i form – og så gør træning dig ganske enkelt i godt humør! Hos Shaping Studio tilpasser vi øvelserne til den enkeltes behov og ønsker. Træningen kan dermed erstatte traditionel træning, hvis du eksempelvis ikke kan finde tiden eller motivationen til  flere timer i træningscenteret. Det kan også fungere som et supplement til din træning, da EMS stimulerer de muskler, som kan være svære at aktivere på egen hånd. Kæmper du eksempelvis med en knæskade, smerter i ryggen eller lignende, kan du her træne succesfuldt med din personlige træner, der skåner leddene. Som følge af træningen, oplever mange mennesker med kroniske rygsmerter og andre alvorlige skader et betydeligt fald i graden af deres smerter. Så uanset behov, kan du være sikker på at opnå et hurtigt, positivt og stabilt resultat med EMS-træningen!

Fordele ved
EMS-træning

Priser for

EMS-Træning

20 min træning

Oftest stillede spørgsmål

Du behøver faktisk kun afsætte ca. 30 minutter, 2 gange om ugen til EMS-træning!

Næsten alle mellem 18 og 90 år kan træne uanset form og kondition. Men såfremt du fejler én eller flere af følgende lidelser, skal du først konsultere egen læge inden brug af EMS-træning: epilepsi, cancer, diabetes, hjertesygdomme, nervesygdomme, tuberkulose, sygdomme associeret med feber, akutte bakterielle infektioner, hvis du har pacemaker eller er gravid.

Nej. Den elektriske spænding er lavfrekvent og fuldstændig sikker, og selve følelsen af strøm er blid og ikke indtrængende. Selve træningen kan være meget intens, hvilket er helt normalt!

Intropris
Spar 20%

Gælder på alle behandlinger

Shaping Studio I Randers er åbnet, og vi glæder os til at byde jer velkommen.