EMS-Træning

Effektiv og skånsom træning

Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning på vores krop og velvære. Aktive mennesker er i bedre humør, er mindre syge og holder sig i god form! EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering, og er en skånsom træningsform, der har fokus på hele kroppen. Træningsformen reducerer din fedtprocent, opbygger muskler og styrker vævet samtidigt. EMS-træning anvendes til optimerende træning, genoptræning eller forebyggelse af skader, og så er det vejen til at opnå en sundere, gladere og stærkere krop!

Succes med EMS-træning

Almindeligvis bliver dine muskler styret af elektroniske impulser fra hjernen, der sender små strømimpulser, som får musklerne til at gøre det, du vil have dem til. EMS benytter sig af samme metode. De elektriske impulser genereres af en maskine, og gives gennem elektroder, der placeres over de muskelgrupper, som skal stimuleres. Impulserne får musklerne til at trække sig sammen, således det stemmer overens med musklens naturlige bevægelser, bare med 80% større intensitet, som når ud i de dybere muskellag.

Sådan fungerer
EMS-træning

EMS-træningen hos Shaping Studio fungerer således, at du først og fremmest får udleveret et sæt X-body undertøj. Herefter iføres du en dragt med elektroder, der sikrer, at impulserne kan stimulere de store muskelgrupper (ben, mave, baller, ryg, bryst, arme og skuldre).

90 minutters højintensitetstræning på 20 minutter

Mens øvelserne bliver udført, intensiveres træningen gennem impulserne, og giver dig en komplet træning af alle musklerne på kun 20 minutter! I kontrast, kan effekten af EMS-træningen sammenlignes med helt op til 90 minutters højintensitetstræning. Hver lektion består af 12-16 øvelser, som er styret af en personlig instruktør hos Shaping Studio. Vi coacher dig, således at øvelserne bliver udført korrekt. X-body-maskinen registrerer data, som hjælper instruktøren med at tilpasse dine lektioner med det formål at øge sværhedsgraden og styrken. Vi søger for at du bliver udfordret og opnår det bedste resultat! På den måde kender instruktøren netop dig, dit fysiske niveau og dine ønsker– og vil støtte dig hele vejen til at opnå dine mål!

EMS-træning er for alle

EMS er ideelt til alle, der har lyst til at komme i form – og så gør træning dig ganske enkelt i godt humør! Hos Shaping Studio tilpasser vi øvelserne til den enkeltes behov og ønsker. Træningen kan erstatte traditionel træning, hvis du eksempelvis ikke kan finde tiden eller motivationen til flere timer i træningscenteret. Det kan også fungere som et supplement til din træning, da EMS stimulerer de muskler, som kan være svære at aktivere på egen hånd. Kæmper du eksempelvis med en knæskade, smerter i ryggen eller lignende, kan du her træne succesfuldt med din personlige træner, der skåner leddene. Som følge af træningen, oplever mange mennesker med kroniske rygsmerter og andre alvorlige skader et betydeligt fald i graden af deres smerter. Så uanset behov, kan du være sikker på at opnå et hurtigt, positivt og stabilt resultat med EMS-træningen!

Fordele ved
EMS-træning

Priser for

EMS-Træning

20 min træning

Oftest stillede spørgsmål

Hos Shaping Studio oplever vi ofte, at vores nye kunder er nysgerrige på EMS-trænings konceptet. De spørger ind til, hvor ofte man kan benytte sig af denne effektive træningsform. Som med alt andet træning afhænger dette naturligvis af den enkelte persons fysiske udgangspunkt. EMS-træning er en ekstremt effektiv form for styrketræning, som er hård for kroppens muskelfibre. Derfor er det naturligvis vigtigt at give musklerne tid til at restituere og blive stærkere efter hver enkelt træning.

Som udgangspunkt anbefaler vi vores klienter, at de benytter sig af EMS-træning 2 gange om ugen. På den måde vil de fleste få det optimale udbytte af træningen, men uden at der opstår en risiko for, at kroppen lider overlast eller ikke når at restituere ordentligt. Er du i forvejen aktiv, for eksempel ved jævnligt at løbe, cykle, danse eller lignende, er EMS-træning også et ideelt supplement til træningen. Vi anbefaler her, at dine træningspas lægges på samme dag, så kroppen får mulighed for at hvile i de efterfølgende dage.

Det er vigtigt at understrege, at kroppens behov for hvile efter en EMS-træning ikke skyldes, at der er nogen særlig risiko forbundet med at modtage elektriske impulser fra EMS-udstyret under træningen. EMS-træning kan sidestilles med 90 minutters almindelig hård styrketræning i et fitnesscenter, hvorefter de fleste ligeledes ville have brug for et par dages hvile og tid til at restituere.

Fordi EMS-træning er et relativt nyt og hidtil ukendt koncept i Danmark, spørger vores kunder ofte ind til, hvorvidt træning med EMS-udstyr faktisk virker så godt, som vores hjemmeside lover det. Det korte svar til spørgsmålet er: ja, det gør det. Det er bevist af en lang række eksperter på området, at EMS-træning er en yderst effektiv træningsform. Via den innovative teknologi og brug af elektriske impulser, stimuleres musklerne i langt højere grad end ved normal træning.

Helt konkret vil elektroderne blive placeret på din krop, så de er centreret omkring de store muskelgrupper. Under træningen, som tilrettelægges, således at du får et maksimalt udbytte, medvirker de elektriske impulser så til, at dine muskler trækker sig sammen med op til 80% større intensitet, end hvis du trænede uden EMS-udstyr. Dermed når træningen ud i de dybe muskellag, og du vil over tid kunne se en tydelig effekt i form af større muskler, styrket væv og en reduceret fedtprocent.

 

Næsten alle mellem 18 og 90 år kan træne uanset form og kondition. Men såfremt du fejler én eller flere af følgende lidelser, skal du først konsultere egen læge inden brug af EMS-træning: epilepsi, cancer, diabetes, hjertesygdomme, nervesygdomme, tuberkulose, sygdomme associeret med feber, akutte bakterielle infektioner, hvis du har pacemaker eller er gravid.

Nej. Den elektriske spænding er lavfrekvent og fuldstændig sikker, og selve følelsen af strøm er blid og ikke indtrængende. Selve træningen kan være meget intens, hvilket er helt normalt!

Vi tilpasser altid niveauet og øvelser til dig, og med udgangspunkt i det du kan. Men der er plads til at vi kan træne op til 2-3 personer pr. session. Derfor er det også vigtigt, at du kommer 10 minutter før din træning, så du er klar til træningsstart.

Når du kommer til din prøvetime, låner du træningstøj af os. Til de efterfølgende træninger er det påkrævet, at du køber dit eget sæt træningsundertøj og medbringer til hver træning. Engangspris på 450kr. 

Lyder alt dette næsten for godt til at være sandt? Så tøv ikke med at kontakte os hos Shaping Studio enten over telefon eller mail. Vi vil med glæde fortælle dig mere om teknologien bag EMS, og du kan desuden for kun 200 kroner købe en prøvetime til EMS-træning.

Back in shape

Nyt år nye skarpe priser

Vi har reduceret vores priser på BodySculpt, Fedtfrysning, Opstramning og Lymfe/kompression massage. Book tid her hvis du også skal Back in Shape til gode priser.