Forløb

Lad os hjælpe dig

Vi tilbyder forskellige forløb med hver deres fokus, for bedst at kunne hjælpe dig, der hvor du er i livet, og med de udfordringer du står med.

Personlig forløb

Alle vores forløb er personlige. Det vil sige, at de 100% kan tilpasses dig og din hverdag. Du skal ikke komme på bestemte tidspunkter, men derimod det tidspunkt på dagen eller i ugen, som bedst passer dig.

Skal du være med?

Vi mener selv, at vi har et forløb til alle. Men oplever du, at der mangler et forløb til dig eller er du i tvivl om hvilken som er den rette for dig, så kontakt os endelig, og vi hjælper dig i mål.

Sommertræning

Tag din træning med på sommerferie, så du kan på pulsen op uanset hvor i verden du befinder dig. Effektiv, nemt og skønt bagefter.

overgangsalder

Har de første tegn på overgangsalderen vist sig eller er du midt i den? Læs her hvordan vi kan hjælpe dig af med hedeture, ubalance mm. 

Graviditet

Uanset hvilken side du står på af en graviditet, har vi her på siden samlet information omkring de behandlinger som særlig henvender sig til dig

Sommeren er på trapperne

Vil du i dit livs sommerform?

Så skal starten lyde nu. I fællesskab finder vi frem til hvordan vi bedst kan hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og vores behandlinger!