Firmaaftale

Løsningen til dig som virksomhed, forening eller træningsklub

Med en firmaaftale hos Shaping Studio har du mulighed for at forkæle dine medarbejder eller tilbyde dit Team behandlinger så de kan yde deres bedste hver dag.

Behandlingerne du finder hos os, er både afslappende, beroligende, og energigivende.

Forkæl dine medarbejdere

Medarbejderpleje og forretningssucces går ofte hånd i hånd.

Glade medarbejdere resulterer typisk i øget produktivitet og kvalitet, hvilket bidrager til større succes for din virksomhed. Vi ved hvor vigtigt det er at prioritere tid til sig selv. Men vi ved også hvor svært det kan være i en ellers hektisk hverdag. Du kan som arbejdsgiver være med til at sikre dine medarbejders velvære og trivsel med en firmaaftale Shaping Studio.

Eksempelvis kan skrivebordarbejde nemt resultere i for meget stillesiddende arbejde i løbet af en arbejdsuge, hvorfor det er vigtigt at prioritere bevægelse ind i hverdagen. Til det formål er vores EMS-træning særdeles fordelagtig, da det er en kort, intens og effektiv træningsform.

Har du ansatte hvis hverdag består af hård fysisk aktivitet kan der være behov for en afslappende eller restituerende behandling så de er klar til ugens arbejdsopgaver. Her kan vores Infrarød Sauna eller lymfe og kompressionsmassage være attraktive behandlingsformer for dem.

Et stærkere team

Som sportsudøver ved vi hvor vigtigt det er at kunne præstere gang efter gang.
Hos Shaping Studio kan vi være med til at skabe de rigtige forudsætninger for at dit team eller dine holdkammerater er klar til at yde deres maksimale når der skal præsteres.

Indenfor sports er skader enhver udøvers frygt. Med behandlingsformerne EMS-træning og Infrarød Sauna kan vi nedsætte restitutionstiden og hurtigere få jer tilbage i top form.

Hvad enten du er træner og har én eller flere professionelle sportsudøver eller atleter under dig, eller I er et cykelhold, fodboldhold eller vinterbadeklub, så er der mulighed for at lave en attraktiv firmaaftale med os.

Lyder det som noget for jer?

Kontakt os endelig hvis du ønsker mere information om vores firmaaftaler, så du kan vælge de(t) tilbud, som passer din virksomhed bedst. Vi laver en skræddersyet løsning der passer til dine og jeres behov.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores rolige omgivelser!