Cellulite og opstramning

SÅDAN VIRKER BEHANDLINGEN

Hvis du har gennemgået et større vægttab, medfører det oftest større mængder løs hud på flere dele af kroppen, som kan give både fysiske og kosmetiske gener, der kan påvirke dit velbefindende. I begge tilfælde kan en opstramning være den rette løsning, hvor din overskydende hud bliver reduceret! Udover vægttab, kan huden også være blevet slap og løs efter graviditet, eller ganske simpelt i takt med alderen, hvor elasticiteten og spændstigheden langsomt bliver drænet fra huden. Mange stifter også bekendtskab med appelsinhud på et tidspunkt i deres liv, som er en ujævn hudstruktur, der oftest findes på lår, baller og hofter. Mange kvinder er utilfredse med deres appelsinhud, og de ønsker derfor at slippe af med den.

Få tonet, fast og smidig hud

Hos Shaping Studio tilbyder vi både opstramning af hud og cellulite (appelsinhud) samlet i én behandling, så du kan føle dig tilpas i din egen krop! Behandlingen foregår helt uden kirurgi, da vores maskine bruger mikrobølger, der stimulerer produktionen af nyt kollagen, som gør huden mere kompakt og tonet, og dermed afhjælpes løs hud gennem dens opstrammende effekt. Mikrobølgerne rammer desuden effektivt bindevævet, som reducerer stædig cellulite og skaber en fastere og mere smidig hud! Vores prioritet er din sundhed, skønhed og velvære, så for at opnå det mest optimale resultat, anbefaler vi i gennemsnit 2-4 behandlinger, hvor det samme område kan genbehandles efter minimum 4 uger. Er der én ting, du ikke kommer til at fortryde, så er det at gøre noget godt for dig selv!

FORDELE VED OPSTRAMNING AF HUD OG BEHANDLING AF CELLULITE

Priser for

Opstramning af hud og cellulite

Behandling

Oftest stillede spørgsmål

Nej. Én af de mange fordele ved behandlingen er, at der ikke er nogen ’downtime’, da der ikke bliver anvendt invasive metoder. Du kan med andre ord fortsætte din dag uden at tage særlige forholdsregler efter endt behandling. Der kan dog forekomme let ømhed og rødme i det behandlede område i op til 2 uger, hvilket er helt normalt!

Behandlingen er velegnet til både kvinder og mænd som ønsker at slippe af med løs hud og/eller appelsinhud. Det kan eksempelvis være på grund af vægttab, graviditet eller alder.

Selve behandlingen tager op til 60 minutter – ganske hurtigt og nemt! Inden behandlingen skal alle smykker og piercinger fjernes i det område, der skal behandles.

Resultat ses typisk 4 uger efter 1-2 behandling(er), dog vil resultatet blive ved med at forbedre sig i op til 6 måneder efter den sidste behandling.

De smeltede fedtceller er væk for evigt, og derfor er resultatet af behandlingen permanent. Vi understreger dog, at det endelige resultat er individuelt, og kan variere fra person til person – alle kroppe er nemlig helt unikke! Derfor anbefaler vi alt mellem 2-4 behandlinger, afhængig af dit behov, for at opnå det bedste resultat. Hvis din krop eksempelvis udvides pga. endnu en graviditet, eller du taber yderligere kilo efter din(e) behandling(er), kan behandlingen i nogle tilfælde skulle holdes ved lige – vi er klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål!

KLAR TIL SOMMER

VI HJÆLPER DIG I MÅL!

Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation, så hjælper vi dig med at sammensætte det rigtige forløb, så du når dit livs sommerform