Cellulite og opstramning

SÅDAN VIRKER BEHANDLINGEN

Hos Shaping Studio tilbyder vi behandling med Onda Cool Waves, som er den nyeste teknologi på markedet indenfor permanent opstramning og behandling mod cellulite. Behandlingen bygger på mikrobølger, som afhængig af behandlingsformen sendes ned i kroppens forskellige fedtlag.

Når vi behandler med et ønske om opstramning, sendes mikrobølgerne ned i det øverste fedtlag. Her stimulerer de produktionen af nyt collagen samt får collagenfibrene til at trække sig sammen. Det resulterer i en synlig strammere og mere kompakt hud på området.

Er ønsket, at minimere cellulitis, sendes mikrobølgerne ned i fedtlaget hvor kroppen har sine fedtceller. Det er fedtcellernes cellevægge som skaber cellulite (også kendt som appelsinhud), og derfor også dem som vi nedbryder under behandlingen. De nedbrudte fedtceller omdannes til affaldsstoffer, som kroppen skiller sig af med igennem vores lymfesystem.

HVEM ER BEHANDLIGEN FOR?

Hvis du har gennemgået et større vægttab, medfører det oftest større mængder løs hud på flere dele af kroppen, som kan give både fysiske og kosmetiske gener, der kan påvirke dit velbefindende. I begge tilfælde kan en opstramning være den rette løsning, hvor din overskydende hud bliver reduceret! Udover vægttab, kan huden også være blevet slap og løs efter graviditet, eller ganske simpelt i takt med alderen, hvor elasticiteten og spændstigheden langsomt forsvinder fra huden. Mange stifter også bekendtskab med appelsinhud på et tidspunkt i deres liv, som er en ujævn hudstruktur, der oftest findes på lår, baller og arme. Mange kvinder er utilfredse med deres appelsinhud, og de ønsker derfor at slippe af med den.

Opstramning af hud

Områder vi kan behandle

Efter et vægttab eller en graviditet er det normalt at opleve, at huden har svært ved at trække sig sammen igen. Løsningen på det kan være et behandlingsforløb med opstramning af maven. Ved brug af mikrobølger kan vi skabe en øjeblikkelig krympning af collagenfibrene som findes i det midterste hudlag, og dermed stimulere produktion af nyt kollagen.

Med alderen mister huden sin elasticitet. Og det viser sig ofte ved at huden rynker, sidder løsere eller begynder at hænge. Oplever du, at det er tilfældet for eksempelvis dine inderlår, så kan vi med Onda Cool Waves teknologi hjælpe med at genskabe denne elasticitet i området, så huden syner strammere igen. 

Ved brug af mikrobølger, som vi sender ned i det midterste fedtlag, provoker vi huden til at producere kollagen og trække collagenfibrene sammen.

Området omkring knæet kan være et ømt område at vise frem, når det bliver sommer. Mange døjer med, at særlig området over knæet hænger, buler eller rynker, og det behøver ikke at skyldes overvægt. Og netop derfor kan det være svært at rette op på det, for hvilke muligheder har du? 

Med Onda Cool Waves kan vi ramme det præcise område, og hjælpe til at genskabe en glattere hudstruktur. En behandling dækker over et område svarende til 15×15 cm Vi vil derfor også behandle området omkring knæet for at du får det bedste resultat.

Cellulite eller appelsinhud er en af de hyppigste kosmetiske gener, som særlig kvinder oplever at få. Cellulite kan som udgangspunkt opstå alle steder på kroppen, men det ses oftest på områder som arme, lår og baller, da det er her på kroppen hvor vi har de største fedtdepoter.

Cellulite kan opstå i forbindelse med en vægtøgning. Når kroppen tager fedt på dannes der nye fedtceller som også kræver plads. Disse fedtceller skaber den ujævne struktur i hudoverfladen, som vi i daglig tale kalder for appelsinhud. 

Det kan også være, at du er genetisk betinget for cellulite, og derfor vil et vægttab ikke nødvendigvis hjælpe dig. 

I begge tilfælde kan vi med mikrobølgerne fra Onda Cool Waves gå ind og smelte fedtcellernes cellevæge væk, så din hudoverflade igen vil syne glat og ensartet. 

FØR BEHANDLINGEN

Inden vi kan behandle dig med Onda Cool Waves hos Shaping Studio, skal du til en konsultation med behandleren. Under konsultationen vil du modtage detaljeret information om selve behandlingen, vi vil gennemgå behandlingsforløbet med dig og det ønskede behandlingsområde vil blive undersøgt for at opnå det bedst mulige resultat. Du vil samtidig have rig mulighed for at stille spørgsmål og blive vejledt således, at du og behandleren sammen sikrer, hvilken behandling, der er det bedste valg til lige netop dig og dine ønsker for din krop. 

  • Det er vigtigt, at du drikker 2-3 liter vand 3 dage op til din behandling. Det samme gør sig gældende i dagene efter din behandling.
  • I 48 timer op til din behandling anbefaler vi at du undgår solbadning og brug af fugtighedslotion

SELVE BEHANDLINGEN

Når vi behandler et område med Onda Cool Waves sker det ved brug at et håndtag, som vi manuelt fører rundt på et område svarende til 15x15cm. Med udgangspunkt i graden af cellulite eller løshed i huden, indstiller vi maskinen, så du modtager den korrekte dosering. Disse indstillinger afgør også behandlingstiden af det enkelte område, men den ligger typisk imellem 10-14 minutter. 

Inden vi starter behandlingen påføres der massageolie på området, så vi let og ubesværet kan bevæge håndtaget rundt. Håndtaget har en temperatur på 5 grader, men da det er mikrobølger vi arbejder med, og sender ind i fedtlagen, vil du opleve en indre varme på området.

Når behandlingen er færdig, vil vi straks massere området, for at sikre at varmen fordeler sig ud. Denne massage skal du selv fortsætte med dagligt i den efterfølgende uge. Du har mulighed for at tilkøbe et massagehåndtag til formålet, så du sikrer, at du kommer dybt nok i fedtvævet. 

Efter din behandling

Vi anbefaler mindst 3 behandlinger af samme område for bedst resultat. Vi kan behandle det samme område igen efter 4 uger. I perioden imellem dine behandlinger er det vigtigt, at du holder dig fysisk aktiv, drikker rigelig med væske samt masserer området. 

Det endelige resultat viser sig 8-12 uger efter at du har modtaget behandlingen. 

Før / efter billeder

FORDELE VED OPSTRAMNING AF HUD OG BEHANDLING AF CELLULITE

Priser for

Opstramning af hud og cellulite

Behandling

Oftest stillede spørgsmål

Nej. Én af de mange fordele ved behandlingen er, at der ikke er nogen ’downtime’, da der ikke bliver anvendt invasive metoder. Du kan med andre ord fortsætte din dag uden at tage særlige forholdsregler efter endt behandling. Der kan dog forekomme let ømhed og rødme i det behandlede område i op til 2 uger, hvilket er helt normalt!

Behandlingen er velegnet til både kvinder og mænd som ønsker at slippe af med løs hud og/eller appelsinhud. Det kan eksempelvis være på grund af vægttab, graviditet eller alder.

Selve behandlingen tager op til 60 minutter – ganske hurtigt og nemt! Inden behandlingen skal alle smykker og piercinger fjernes i det område, der skal behandles.

Resultat ses typisk 4 uger efter 1-2 behandling(er), dog vil resultatet blive ved med at forbedre sig i op til 6 måneder efter den sidste behandling.

De smeltede fedtceller er væk for evigt, og derfor er resultatet af behandlingen permanent. Vi understreger dog, at det endelige resultat er individuelt, og kan variere fra person til person – alle kroppe er nemlig helt unikke! Derfor anbefaler vi alt mellem 2-4 behandlinger, afhængig af dit behov, for at opnå det bedste resultat. Hvis din krop eksempelvis udvides pga. endnu en graviditet, eller du taber yderligere kilo efter din(e) behandling(er), kan behandlingen i nogle tilfælde skulle holdes ved lige – vi er klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål!

Back in shape

Nyt år nye skarpe priser

Vi har reduceret vores priser på BodySculpt, Fedtfrysning, Opstramning og Lymfe/kompression massage. Book tid her hvis du også skal Back in Shape til gode priser.