Nyheder

her kan du læse nyheder, artikler og alt om hvad der rør sig shaping studio

Stay Strong i januar & februar

Konkurrence til alle EMS kunder i januar og februar og et gavekort på 500,- til alle nye kunder – lyder det interessant?

Shaping Studio Randers
Shaping Studio Randers

Kom indenfor i vores rolige og eksklusive omgivelser i Randers, hvor vi har samlet en lang række attraktive behandlinger for dig under ét tag. Randers er vores første lokation, og de var de første i Jylland til at kunne træne den populære træningsform EMS.

Delte mavemuskler
Delte mavemuskler

Har du delte mavemuskler efter graviditet? Og prøvet et hav af træningsøvelser mod rectus diastase uden held? Så er EM-Sculpt svaret på din udfordring. Klik ind og læs mere om hvordan vi hos Shaping Studio kan afhjælpe delte mavemuskler effektivt.

Fedtfrysning mandebryst
Fedtfrysning

Hos Shaping Studio tilbyder vi fedtfrysning til det meste af kroppen. Bliv klogere på hvordan du kommer i gang med et behandlingsforløb skabt til dig og opnå permanent resultat.

Væskeophobning i kroppen
Væskeophobning i kroppen

Mange oplever væskeophobninger i deres krop, og udover at kan være til stor frustration, så forhindrer det også dig i at opnå de bedste resultater med vores behandlinger. Vi guider dig her til hvad du selv kan gøre for at afhjælpe tendens til for meget væske i kroppen.

Fedtfrysning Randers
fedtfrysning Randers

Opnå permanent fedtreducering af genstridige fedtdepoter med fedtfrysning hos Shaping Studio i Randers. Vi står klar til at hjælpe dig i mål med dine ønsker.

Vi hjælper dig
Er du ny hos Shaping Studio?

Sidder du med en følelse af, at du ikke helt hvad hvor du skal starte? Eller hvordan du kommer i gang med et behandlingsforløb eller træning hos os? Så læs med her, hvor vi guider dig ud fra den enkle behandling/ydelse vi tilbyder.

Onda Cool Waves

Med den nyeste teknologi på markedet indenfor ikke-kirugisk behandlinger, står vi hos Shaping Studio klar til at hjælpe dig med fedtreducering, appelsinhud eller opstramning af ét eller flere områder.

EMS-Instruktør søges
Instruktør søges

Hos Shaping Studio søger vi nye instruktør til vores team. Som Instruktør vil dit primære arbejde bestå i at undervise vores faste kunder i EMS-Træning samt køre/forberede til enkelte af vores andre behandlinger; Cryosauna, Infrarødsauna, kropsanalyse samt Lymfe- og kompressionsmassage.

EMS Træning hos Shaping Studio
Kom i dit livs sommerform

Hos Shaping Studio er vi klar til at hjælpe dig, som har et ønske om, at komme i dit livs sommerform. Frem til og med d. 30.06.22 tilbyder vi særlige priser på vores Fedtfrysning og EM-Sculpt behandling.

EMS Træning
3 måneders forløb

De sidste 12 uger har Maiken Troelsen været igennem et forløb hos os udelukkende bestående af EMS-Træning. Vi har nu resultatet af forløbet klar til jer.

Eksklusiv wellness oplevelse

Giv dig selv eller en du holder af en eksklusiv wellness oplevelse hos Shaping Studio med bl.a. sauna. Vi garanter ren afslapning i vores rolige omgivelser.

Cellulite behandling af formår
Sommertilbud til dig

I april måned 2023 giver vi dig en gratis Onda behandling i forbindelse med din fedtfrysning. Vores Onda behandling kan permanent afhjælpe appelsinhud og løs hud på næsten alle områder af kroppen.