Kropsanalyse

Kropsanalyse til dig

Ønsker du at gøre status på dig selv og din krop? Så er vores kropsanalyse et oplagt valg for dig. Her får du et detaljeret indblik i hvordan din kropssammensætning ser ud. En kropsanalyse er for alle, og kan bruges til at følge udviklingen i din træning, vægttab, vægtøgning eller generelle sundhedstilstand. Hos os foretages målingen på en professionel Tanita vægt, som efterfølgende generer en PDF-fil, som vi fremsender til dig med dit resultat. 

Kropsanalyse som retningsviser

Når vi foretager en kropsanalyse, gennemgår vi efterfølgende dine resultater. Målingerne fungerer som en vejviser for hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad vi skal have særlig fokus på. For nogen er det en positiv oplevelse at få en kropsanalyse, mens andre bliver overrasket over sit resultat. Uanset hvad, så står vi klar med råd og vejledning til hvordan du når i mål, og får det endnu bedre med din krop.

Med en kropsanalyse måler vi:

Priser for

Kropsanalyse

behandling

Vi anbefaler at en kropsanalyse foretages fra morgenstunden for et mere retvisende og præcis resultat

Oftest stillede spørgsmål

Vi tilbyder kropsanalyse hos Shaping Studio i Randers og Egå. Kropsanalysen er for alle uanset om du er i et forløb hos os, eller bare ønsker en engangsmåling. 

Målingen tager 20 sekunder, hvorefter vi gennemgår dine resultater. Vi fremsender også resultaterne til dig pr. mail.

Vi anbefaler, at du lægger din kropsanalyse så tidligt på dagen som muligt. Det er vigtigt, at du ikke har spist, drukket eller været aktiv forud for målingen.

Du møder op i studiet hvor vi vil udfylde en række personlige oplysninger om dig som vægten skal bruge for at genere analysen. Herefter foretager vi målingen, og gennemgår dit resultat.

Back in shape

Nyt år nye skarpe priser

Vi har reduceret vores priser på BodySculpt, Fedtfrysning, Opstramning og Lymfe/kompression massage. Book tid her hvis du også skal Back in Shape til gode priser.