Infrarød Sauna

Sådan virker infrarød sauna

Med infrarød saunabehandlingen opvarmes din krop indefra af sunde stråler, som giver en følelse af afslapning og velvære! De elektromagnetiske bølger, består af molekyler, som går i dybden af huden og starter vibrationer inde i kroppens egne celler og skaber selve varmen. Med en temperatur mellem 40 65 grader, er infrarød sauna et behageligt og friskt alternativ til den almindelige sauna, hvis du ikke bryder dig om høje temperaturer og fugtig luft. Ved at opvarme kroppen indefra med en lavere overfladetemperatur, bliver varmen nemlig mild og tør, som gør opholdet i saunaen mere udholdeligt og nydelsesværdigt.

Forbrænd op til 600 kalorier på 30 minutter

Som et resultat, øges udskillelsen af ophobede affaldsstoffer i kroppen markant, da saunaen er med til at åbne porerne i huden, så flere toksiner kan slippe ud. Dette hjælper blandt andet med at styrke immunforsvaret, forbedre organfunktioner og øge produktionen af hvide blodlegemer Vores infrarøde teknologi bidrager ikke kun til en afslappende terapeutisk behandling, men er også gavnlig for dit helbred i form af muskel og ledsmerter, spændinger, stress og irriteret hud, da varmereaktionen hjælper kroppen til at hele, restituere og minimere smerter. Når du sveder i saunaen øges både dit stofskifte og fedtforbrænding, som følge af varmestrålerne. Faktisk kan du forbrænde op til 600 kalorier i løbet af en halv times behandling og du slipper for løbeturen. Så læn dig bare tilbage og nyd varmen!

Hvem har gavn af behandlingen?

Med en lang række af fordele, kan infrarød sauna gavne alle og enhver, hvad end det
omhandler muskelsmerter hudirritation, stress, vægttab eller velvære. Regelmæssig brug af saunaen kan desuden have positiv effekt på mange skavanker, som kan være vanskelige at behandle på anden vis, blandt andet fibromyalgi, psoriasis, slid og leddegigt, kronisk træthedssyndrom, vinterdepression og koncentrationsbesvær. 

Uanset behov, så får vores infrarød sauna al travlhed og stress til at fordampe, og det har alle mennesker glæde af! Hvis du er vinterbader, så book tid til saunaen lige efter din dukkert, eller brug vores cryosauna først, og så direkte ind i infrarød sauna den oplevelse fås ikke bedre!

Selve behandlingen

Hos Shaping Studio foregår behandlingen med infrarød sauna i en kabine med plads til 2 personer, som afgiver en behagelig og afslappende varme – så tag endelig din ven(inde), søskende eller kæreste med under armen til en unik oplevelse af wellness!

45 minutters ren selvforkælelse

Infrarød sauna behandlingen kan vare op til 45 minutter, og efterlader dig afslappet, afstresset og med smidige muskler. Du skal ikke holde pause undervejs i behandlingen, da varmen stiger gradvist, hvor du vil kunne mærke lysterapien trænge ind i din krop. Under behandlingen har du mulighed for at lytte til rolig meditationsmusik fra kabinens højttalere, som er med til at skabe en afslappende atmosfære. Med infrarød sauna opnår du altså øget effekt, samt fuld nydelse og forkælelse af hele kroppen på én gang!

Fordele ved infrarød sauna

Priser for

Infrarød Sauna

45 min behandling

Oftest stillede spørgsmål

Ved infrarød sauna behandling kommer varmen helt inde fra cellerne, i modsætning til når du sidder i en almindelig sauna. En almindelig sauna afgiver nemlig sin varme til luften, som dernæst opvarmer kroppen, hvorimod de infrarøde bølger fra en infrarød sauna ikke varmer luften op, men derimod varmer kroppen op indefra.

Ja. De infrarøde varmestråler får kroppen til at svede ved en forholdsvis lav temperatur. Det kræver energi og øger derved stofskiftet og kalorieforbrændingen. Selvom du sidder stille og slapper af under behandlingen, vil 30 min. i saunaen svare til ca. 5 km løbetur og en forbrænding på ca. 600 kalorier.

Personer med pacemaker eller personer som er i behandling med blodfortyndende medicin, bør
konsultere egen læge inden brug af vores infrarød sauna. Det samme gør sig gældende, hvis du lider af hjertesygdomme eller andre alvorlige lidelser.

Det kommer an på formålet! Er målet vægttab, så er 2 gange i ugen optimalt. Du skal bare drikke rigeligt med vand for at opnå en effektiv udrensning. Hvor lang tid du må bruge i en infrarød sauna afhænger også af dit helbred. Hvis kroppen er svækket, bør du starte med 4-5 minutter 2-3 gange om ugen. Herefter kan du langsomt øge til daglig behandling i længere tid ad gangen. Er du førstegangsbruger eller ved godt helbred, kan du bruge infrarød sauna i op til 45 minutter 2-3 gange om ugen.

vi åbner i århus

Vi glæder os til at byde dig velkommen fra D. 31. JANUAR 2022

Lige nu er vi i fuld gang med at gøre det kommende Shaping Studio i Egå klar til dig. Book din tid online eller giv os et ring – vi er klar til at hjælpe dig!