Afbudspolitik

Hos Shaping Studio ønsker vi at hjælpe så mange personer som muligt! Du accepter derfor nedenstående afbudspolitik ved booking af behandling hos os. 

Som en service fremsender vi en bekræftelsesmail på din booking straks efter den er foretaget, samt påmindelse 48 og 24 timer før behandlingstidspunktet til de kontaktoplysninger, du har angivet ved booking. På den måde undgår du at glemme din behandling, som vi glæder os til at give dig! Vi anbefaler varmt, at du tjekker om du har modtaget en bekræftelse på din booking, da vi ikke tager ansvar for eventuel tastefejl. Modtager du ikke en bekræftelse, er du mere end velkommen til at kontakte os i det pågældende studio, hvor vi kan tjekke din oplysninger efter. 

24 timer før din behandling

Det kan jo ske, at du bliver forhindret i at møde op til din behandling. Hvis dette er tilfældet, skal du senest 24 timer før behandlingstidspunktet melde afbud, så en anden kan få glæde af tiden!

Dit afbud modtages på telefon eller mail. Du finder vores kontaktoplysninger her
Besvarer vi ikke dit opkald første gang, så send os en mail, da vi ofte er optaget af andre behandlinger.

12 timer før din behandling

Skulle du gå hen og blive forhindret i at møde op til din behandling med mindre end 12 timer til behandlingstidspunktet, vil du blive opkrævet 50% af den samlede pris for den pågældende behandling eller et klip v. EMS-Træning. Vi vil dog stadig bede dig om at melde afbud, også selvom det er i sidste øjeblik. Dit afbud modtages på telefon eller mail. Du finder vores kontaktoplysninger her

 

Udeblivelse fra din behandling

Såfremt du udebliver fra den behandling du har booket, opkræves du det fulde beløb for den pågældende behandling. Vi sætter pris på din forståelse!

Ved booking forventer vi desuden, at du har taget stilling til de kontraindikationer, som er beskrevet under hver behandling. Møder du op med en kontraindikationerne, og det derfor ikke er muligt at gennemføre behandlingen, vil du blive opkrævet den pågældende behandlings fulde pris. Har du den mindste tvivl omkring hvorvidt en behandling kan gennemføres ud fra kontraindikationerne, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvor vi altid er klar til at vejlede dig! 

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dine drømme!

Hilsner fra Team Shaping Studio