Body Sculpting

Sådan virker Body Sculpting

Body Sculpting er en behandlingsform, der forøger din muskelmasse og forbrænder fedt effektivt og hurtigt på det ønskede behandlingsområde. Hos Shaping Studio kan du få foretaget behandlingen på mave, baller, lår og arme. Så hvis du går og drømmer om en opstramning af ballerne, en mere markeret mave, tonede lår eller overarme, så er Body Sculpting den rette behandling for dig! Behandlingen foregår ved hjælp af høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi (HIFEM), som skaber kraftige sammentrækninger i musklerne.

20.000 squats på 30 minutter

Da det via magnetismen er muligt at aktivere flere muskelfibre end ved normal styrketræning, opnår du øget muskelmasse samtidigt med en reduktion i fedtmassen. På én behandling af 30 minutters varighed, kan du således producere ca. 20.000 muskelsammentrækninger. Det svarer altså til 20.000 mavebøjninger eller squats! Når musklerne trækker sig så hurtigt sammen, uden hvile, vil det på celleplan påvirke musklerne til at vokse sig større og stærkere. For at skaffe energi til de mange muskelsammentrækninger, vil de omkringliggende fedtceller nedbrydes. Kroppen vil efterfølgende skaffe sig naturligt af med de nedbrudte fedtceller. Kombinationen af fedtnedbrydning og muskelopbygning resulterer således i større, stærkere og mere definerede muskler!

Hvem vil have gavn af behandlingen?

Body Sculpting er ikke en slankebehandling, selvom der forbrændes fedt – behandlingen toner kroppen og bygger muskelmasse. Derfor egner behandlingen sig kosmetisk bedst til mennesker der er i relativt god form eller er forholdsvis normalvægtig, men som er udfordret i at opnå den ønsket muskelmarkering. Hvis du generelt har overflødige kilo, vil du stadig have gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion. Dog vil muskeltoningen ikke fremstå så tydeligt som på forholdsvis slankere personer.

Succes med Body Sculpting

For at få mest muligt ud af din Body Sculpting behandling, bør du opretholde en sund og aktiv livsstil. Behandlingen erstatter ikke korrekt kost og fysisk træning, men er et godt supplement hertil! Body Sculpting virker således kun på muskler og omkringliggende fedt, og vil derfor ikke kunne afhjælpe løs hud. Hvis du har problemer med løs hud, kan vi hos Shaping Studio tilbyde dig vores behandling med opstramning af hud og cellulite.

Selve behandlingen

Selve behandlingen med Body Sculpting foretages liggende, hvor du får påsat enten 1 eller 2 applikatorer, afhængigt af hvilket område der skal behandles. Første gang du modtager behandlingen, vil vi starte med en lav energimængde. Vi øger gradvist styrken af magnetfeltet, indtil vi rammer lige netop den mængde du kan tolerere, og som man skal have for at opnå en effektiv muskelsammentrækning. Behandlingen kan føles lidt underlig i starten, grundet muskelkontraktionerne, men er ikke smertefuld!

Se resultat efter 4 uger

For at opnå det bedst mulige resultat af Body Sculpting, anbefaler vi hos Shaping Studio, at man får 4 behandlinger af 30 minutters varighed inden for 14 dage. Mange oplever allerede at kunne se forskel umiddelbart efter de har afsluttet behandlingsforløbet. Dog vil det endelige resultat af Body Sculpting først komme til syne efter nogle uger. Resultatet vil kunne ses op til et halvt år senere, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder. Hvis du ønsker at vedligeholde dit resultat, vil vi råde dig til at tage et opfølgende behandlingsforløb 1-2 gange om året, i kombination med regelmæssig motion og gode kostvaner. Body Sculpting er altså en fremragende mulighed for både mænd og kvinder, der ønsker strammere og mere tonet muskulatur!

Fordele ved Body Sculpting

Priser for

Body Sculpting

Behandlinger

Oftest stillede spørgsmål

Der er ikke påvist nogle gener udover ømhed i musklerne efter endt behandling, ligesom efter en god omgang workout! Ømheden går over i løbet af et par dage.

Det er meget individuelt, hvor lang tid en Body Sculpting behandling holder, men vores kunder kan i gennemsnittet nyde deres resultater i op til 6 måneder. For at give dig de bedst mulige resultater af din Body Sculpting behandling, så anbefaler vi hos Shaping Studio, at du opretholder en sund kost og livsstil. Du kan med fordel komme til opfølgende behandlinger hos os 1-2 gange om året eller vedlige holde resultatet med vores EMS-træning 2 gange om ugen.

Der kan opleves lidt ubehag ved selve behandlingen pga. de stærke muskelsammentrækninger, men dette kan sammenlignes med en god tur i træningscenteret, bare mere effektivt.

Du kan ikke få Body Sculpting behandling hvis du har pacemaker, epilepsi, metalgenstande i kroppen eller er gravid. Før behandlingen skal alle metalgenstande desuden fjernes fra kroppen, dvs. smykker, piercinger og evt. spiral hvis den er af kobber.

Back in shape

Nyt år nye skarpe priser

Vi har reduceret vores priser på BodySculpt, Fedtfrysning, Opstramning og Lymfe/kompression massage. Book tid her hvis du også skal Back in Shape til gode priser.