Fedtfrysning- og reduktion

SÅDAN VIRKER FEDTFRYSNING- OG REDUKTION

Nogle fedtdepoter er bare svære at komme til livs ved træning og kost! Områder såsom mormorarme, topmave, dobbelthage, bh-delle, ridebukselår og dansehåndtag er ideelle til at blive behandlet med fedtfrysnings- eller fedtreduktionsteknologien, da disse fedtdepoter ofte er genetisk bestemt og ikke forsvinder på trods af en sund livsstil. Heldigvis kan vi med vores fedtfrysnings- og reducerende behandlinger hos Shaping Studio give dig et holdbart resultat, så du kan føle dig fantastisk indeni såvel som udenpå! 

Nedbryd fedtet og opbyg selvtillid

Fedtfrysning er kort sagt en behandling, som går ud på, at der påsættes en applikator hvor det uønskede fedtdepot på kroppen suges ind ved hjælp af et vakuum og nedkøles til -10 grader. Den lave temperatur får fedtcellerne til at krystallisere, så de ødelægges, hvorved 20-25% af det behandlede fedtvæv bliver nedbrudt og udskilt af kroppen efter en enkelt behandling. Ganske simpelt og ufarligt, men utrolig effektivt!

Øget kropskonturering

Vi tilbyder også en anden fedtreducerende behandling, som er baseret på mikrobølger, der skaber en øget konturering på de dele af kroppen, du ønsker. Denne behandlingsform virker ved, at fedtcellerne på det ønskede behandlingsområde opvarmes, hvoraf cellevæggene nedbrydes, uden at skade det overliggende væv. Faktisk bliver hele 80% af energien leveret i det specifikke fedtlag, der behandles. Når membranerne i fedtcellernes væg bliver ødelagt, skabes der en lækage, hvor fedtcellerne udskilles og går til grunde. 

I fællesskab finder vi ud af hvilken metode, som passer bedst til dine forventninger og behov!

FØR BEHANDLINGEN

Inden vi kan behandle dig med fedtfrysning hos Shaping Studio, skal du til en konsultation med behandleren. Under konsultationen vil du modtage detaljeret information om selve behandlingen, og det ønskede behandlingsområde vil blive undersøgt for at opnå det bedst mulige resultat. Du vil samtidig have rig mulighed for at stille spørgsmål og blive vejledt således, at du og behandleren sammen sikrer, hvilken metode, der er det bedste valg til lige netop dig og dine ønsker for din krop. Det er vigtigt, at du drikker rigelig med vand i 48 timer op til  din behandling. Hos Shaping Studio er din sundhed, skønhed og velvære nemlig vores topprioritet!

SELVE BEHANDLINGEN

Begge behandlingsmetoder er ikke-kirurgisk. Ved fedtfrysning ligges en membran som beskytter huden mod kulden og derefter påsættes applikatoren på det aftalte område, hvorefter behandlingen påbegyndes. Et vakuum suger nænsomt fedtvævet op i applikatoren, hvor den kontrolleret nedkøling starter. Du vil mærke et let træk, og nogle personer kan godt føle lidt ubehag i det øjeblik huden suges ind, men kort efter genfindes velbehag. Når behandlingen er afsluttet, løsnes vakuummet og applikatoren fjernes. Efterfølgende vil vi massere området for at øge blodcirkulationen.

Slap af i rolige omgivelser

Ved fedtreducerende behandling behandles der med enten håndtag med mikrobølger eller håndtag med vakuum, som bliver placeret på det område du ønsker, hvorefter behandlingen startes. Håndstykkerne har et integreret kølesystem, og mellem hud og håndtag placeres et membran, som giver komfort og sikkerhed! Behandlingstiden varierer efter område, hvor imens du roligt kan slappe af med en kop kaffe, hyggesnak med en veninde eller lytte til musik eller bog, alt afhængig af hvilket område du skal have behandlet.

EFTER BEHANDLINGEN

En stor fordel ved fedtfrysning- og reduktion er de ganske få gener, der er ved behandlingerne. Du bliver ikke begrænset i dagens samt de efterfølgende dages gøremål, da behandlingerne, som sagt, er ikke-kirurgisk og derfor ikke foregår ved operation eller andre invasive metoder. Det er vigtigt, at du drikker rigelig med vand i de efterfølgende dage, så du sikrer, at din krop kan udskille affaldsstofferne, som er skabt under behandlingen.

Permanent resultat efter 8-12 uger

Man skal være opmærksom på, at der efter behandlingen kan forekomme rødmen og let ømhed i det behandlede område, og i nogle tilfælde blå mærker og mindre hævelser. Dette er helt normalt og vil typisk forsvinde i løbet af et par dage. Maven kan være en smule mere udsat end andre områder, hvor en summende og brændende fornemmelse kan forekomme. Det endelige resultat er permanent, og vil kunne ses 8-12 uger efter behandlingen, da kroppen er forholdsvis lang tid om at udskille de ødelagte fedtceller. Behandlingen, uanset metode, kan så gentages efter 4 uger hos Shaping Studio, hvis du ønsker en yderligere fedtreduktion.

FORDELE VED BEHANDLINGERNE

Priser for

Fedtfrysning- og reduktion

behandling

For bedste resultat anbefaler vi ikke mere end 4 påsætninger pr gang. Man skal helst komme 1 gang om mdr i 3 mdr for bedste resultat. 

Betal for det dyreste område og få 50% rabat på tilvalgsområder. Rabatten kan kun opnåes, hvis områderne bliver behandlet samtidig og dog max 4 påsætninger.

Oftest stillede spørgsmål

Ja, det kan man roligt sige. Resultatet efter enten fedtfrysning- eller reduktion er permanent, og det endelige resultat kan ses efter ca. 8-12 uger. Vi understreger dog, at behandlingerne ikke garanterer samme resultat for alle, men varierer fra person til person. 

Behandlingerne er ikke forbundet med alvorlige gener, da de foregår uden brug af kirurgi. Derfor er der ingen begrænsninger på dine gøremål efter behandlingen er udført, så du kan altså sagtens tage direkte tilbage på job, handle ind, og dyrke sport, osv. Efter enten fedtfrysning- eller reduktion kan huden dog være rød og øm, og i nogle tilfælde er der blå mærker og mindre hævelser, som hurtigt går i sig selv igen. 

Den væsentligste forskel er, at fedtfrysning- og reduktion er en ikke-kirurgisk metode til at reducere dine genstridige fedtdepoter, mens fedtsugning anvender kirurgi, som derfor medfører ’downtime’. Det er individuelt om fedtfrysning eller fedtsugning er mest oplagt baseret på størrelsen af fedtdepotet. Derfor er det vores varmeste anbefaling, at du kommer ind til en konsultation, så vi bedst muligt kan opfylde dét, du drømmer om. 

Ja, behandlingerne medfører altid et permanent resultat – så de fedtceller, der nedbrydes i det behandlede område, er altså væk for altid. 

Med en fedtfrysningsbehandling kan vi reducere det behandlede fedtdepot med op til 25% pr. behandling. Fedtfrysning- og reduktion er dog ikke en behandling til at tabe kilo, men en metode til at tabe centimeter.

Intropris
Spar 20%

Gælder på alle behandlinger

Shaping Studio I Randers er åbnet, og vi glæder os til at byde jer velkommen.