Fedtfrysning og smeltning

SÅDAN VIRKER FEDTFRYSNING- OG smeltning

Nogle fedtdepoter er bare svære at komme til livs ved træning og kost! Områder såsom mormorarme, topmave, dobbelthage, bh-delle, ridebukselår og dansehåndtag er ideelle til at blive behandlet med fedtfrysnings- eller fedtreduktionsteknologien, da disse fedtdepoter ofte er genetisk bestemt og ikke forsvinder på trods af en sund livsstil. Heldigvis kan vi med vores fedtfrysnings- og reducerende behandlinger hos Shaping Studio give dig et holdbart resultat, så du kan føle dig fantastisk indeni såvel som udenpå! 

Nedbryd fedtet og opbyg selvtillid

Fedtfrysning er kort sagt en behandling, som går ud på, at der påsættes en applikator hvor det uønskede fedtdepot på kroppen suges ind ved hjælp af et vakuum og nedkøles til -5 grader. Den lave temperatur får fedtcellerne til at krystallisere, så de ødelægges, hvorved 20-25% af det behandlede fedtvæv bliver nedbrudt og udskilt af kroppen efter en enkelt behandling. Ganske simpelt og ufarligt, men utrolig effektivt!

Øget kropskonturering med Onda cool waves

Vi tilbyder også en fedtreducerende behandling med Onda Coolwaves, som er den nyeste teknologi på markedet. Denne behandling er baseret på mikrobølger, der skaber en øget konturering på de dele af kroppen, du ønsker. Behandlingsformen virker ved, at fedtcellerne på det ønskede behandlingsområde (15×15 cm) opvarmes, hvoraf cellevæggene nedbrydes, uden at skade det overliggende væv. Faktisk bliver hele 80% af energien leveret i det specifikke fedtlag, der behandles. Når membranerne i fedtcellernes væg bliver ødelagt, skabes der en lækage, hvor fedtcellerne udskilles og går til grunde.  

Med Onda Coolwaves tilbyder vi også en opstrammende behandling samt behandling mod appelsinhud. Læs mere her

I fællesskab finder vi ud af hvilken behandlingsform, som passer bedst til dine ønsker!

Områder vi kan behandle

Vi tilbyder fedtfrysning af mave og dansehåndtag (flanker) med X-freeze.

Mave

Fordeler dit fedt sig både over og under navlen og er du bred over maven, kan der være behov for at vi påsætter 2 håndtag for bedst resultat.

Dansehåndtag
Vi tilbyder 2 forskellige behandlingsformer af dansehåndtag. For at vi kan tilbyde en fedtfrysning af området, skal der være meget fedt i området, så vi sikrer at håndtaget kan danne vakuum. Er det ikke tilfældet anbefaler vi, at du får lavet en fedtsmeltning med Ondt Cool Waves. Her fører vi håndtaget manuelt rundt på et område svarende til 15×15 cm i ca. 12 minutter. 

Hvilken behandling der vil være den rette for dig, vurderer vi i forbindelse med din konsultation. 

En dobbelthage, kalkunhals eller kalkunhage skyldes ikke altid overvægt. Ofte kan den være genetisk bestemt, og derfor uanset hvor meget du taber dig, vil den forblive det samme. Det kan føre til stor frustration. Men med fedtfrysning af din dobbelthage kan vi komme denne frustration til livs. Du skal forvente 3 behandlinger, hvor en enkel behandling tager 45 minutter. Under behandlingen er du liggende, med begrænset mulighed for at snakke. 

Der kan opstå en ledt rødme i området lige efter behandlingen, og i dagene efter er der chance for et blåt mærke. Derfor anbefaler vi ikke, at du får foretaget fedtfrysning af hagen lige op til en fest eller et andet arrangement, hvor du ikke nødvendigvis kan dække området.

Oplever du at dine inderlår forbliver det samme uanset hvor meget du taber dig? Så er fedtfrysning eller fedtsmeltning et godt bud på en effektiv hjælp til at minimere det genstridige fedt i området. 

Hos Shaping Studio har vi 2 forskellige former for behandling til dette område. Hvilken der vil give dig det bedste resultat afhænger af hvor meget fedt du har og hvordan det fordeler sig på området. 

Hverken fedtfrysning eller fedtsmeltning af inderlår er forbundet med smerte. Resultatet er permanent, og du kan forvente at se det endelige resultat 8-12 uger efter endt forløb.

Mange tror at fedtfrysning kun er for kvinder. Det er det IKKE. Men fedtfrysning af brystområdet er kun for mænd til stor glæde for rigtig mange. Det kan nemlig være svært, at komme fedt til livs på dette område. Med fedtfrysning af madebryst vil du opnå en permanent reduktion i antallet af fedtceller.

Som med fedtfrysning af alle andre områder, er det vigtigt at du drikker rigelig med væske både før og efter din behandling samt flere gange dagligt masserer området. 

Hos Shaping Studio tilbyder vi eksklusivt behandling med Onda Cool Waves, som er den nyeste teknologi på markedet indenfor body contouring. Med denne behandlingsform kan vi tilbyde permanent fedtreduktion af områder som knæ, BH-delle samt ankel, hvor vakuum håndtaget fra X-freeze ikke vil fungere. 

Når vi behandler med Onda Cool Waves sendes der mikrobølger ind på et område svarende til 15 x 15 cm, som modsat ved fedtfrysning smelter fedtcellerne væk. 

FØR BEHANDLINGEN

Inden vi kan behandle dig med fedtfrysning hos Shaping Studio, skal du til en konsultation med behandleren. Under konsultationen vil du modtage detaljeret information om selve behandlingen, og det ønskede behandlingsområde vil blive undersøgt for at opnå det bedst mulige resultat. Du vil samtidig have rig mulighed for at stille spørgsmål og blive vejledt således, at du og behandleren sammen sikrer, hvilken metode, der er det bedste valg til lige netop dig og dine ønsker for din krop. Det er vigtigt, at du drikker rigelig med vand i 48 timer op til  din behandling. Hos Shaping Studio er din sundhed, skønhed og velvære nemlig vores topprioritet!

SELVE BEHANDLINGEN

Begge behandlingsmetoder er ikke-kirurgisk. Ved fedtfrysning ligges en membran som beskytter huden mod kulden og derefter påsættes applikatoren på det aftalte område, hvorefter behandlingen påbegyndes. Et vakuum suger nænsomt fedtvævet op i applikatoren, hvor den kontrolleret nedkøling starter. Du vil mærke et let træk, og nogle personer kan godt føle lidt ubehag i det øjeblik huden suges ind, men kort efter genfindes velbehag. Når behandlingen er afsluttet, løsnes vakuummet og applikatoren fjernes. Efterfølgende vil vi massere området for at øge blodcirkulationen.

Slap af i rolige omgivelser

Ved fedtreducerende behandling behandles der med enten håndtag med mikrobølger eller håndtag med vakuum, som bliver placeret på det område du ønsker, hvorefter behandlingen startes. Håndstykkerne har et integreret kølesystem, og mellem hud og håndtag placeres et membran, som giver komfort og sikkerhed! Behandlingstiden varierer efter område, hvor imens du roligt kan slappe af med en kop kaffe, hyggesnak med en veninde eller lytte til musik eller bog, alt afhængig af hvilket område du skal have behandlet.

EFTER BEHANDLINGEN

En stor fordel ved fedtfrysning og fedtreduktion er de ganske få gener, der er ved behandlingerne. Du bliver ikke begrænset i dagens samt de efterfølgende dages gøremål, da behandlingerne, som sagt, er ikke-kirurgisk og derfor ikke foregår ved operation eller andre invasive metoder. Det er vigtigt, at du drikker rigelig med vand i de efterfølgende dage, så du sikrer, at din krop kan udskille affaldsstofferne, som er skabt under behandlingen.

Permanent resultat efter 8-12 uger

Man skal være opmærksom på, at der efter behandlingen kan forekomme rødmen og let ømhed i det behandlede område, og i nogle tilfælde blå mærker og mindre hævelser. Dette er helt normalt og vil typisk forsvinde i løbet af et par dage. Maven kan være en smule mere udsat end andre områder, hvor en summende og brændende fornemmelse kan forekomme. Det endelige resultat er permanent, og vil kunne ses 8-12 uger efter behandlingen, da kroppen er forholdsvis lang tid om at udskille de ødelagte fedtceller. Behandlingen, uanset metode, kan så gentages efter 4 uger hos Shaping Studio, hvis du ønsker en yderligere fedtreduktion.

FORDELE VED BEHANDLINGERNE

Før / efter billeder

Priser for

Fedtfrysning- og smeltning

Behandling

Oftest stillede spørgsmål

Ja, det kan man roligt sige. Resultatet efter en fedtfrysning er permanent, og det endelige resultat kan ses efter ca. 8-12 uger. Vi understreger dog, at behandlingerne ikke garanterer samme resultat for alle, men varierer fra person til person. 

Behandlingerne er ikke forbundet med alvorlige gener, da de foregår uden brug af kirurgi. Derfor er der ingen begrænsninger på dine gøremål efter behandlingen er udført, så du kan altså sagtens tage direkte tilbage på job, handle ind, og dyrke sport, osv. Efter en fedtfrysning kan huden dog være rød og øm, og i nogle tilfælde er der blå mærker og mindre hævelser, som hurtigt går i sig selv igen. 

Den væsentligste forskel er, at fedtfrysning- og reduktion er en ikke-kirurgisk metode til at reducere dine genstridige fedtdepoter, mens fedtsugning anvender kirurgi, som derfor medfører ’downtime’. Det er individuelt om fedtfrysning eller fedtsugning er mest oplagt baseret på størrelsen af fedtdepotet. Derfor er det vores varmeste anbefaling, at du kommer ind til en konsultation, så vi bedst muligt kan opfylde dét, du drømmer om. 

Ja, behandlingerne medfører altid et permanent resultat – så de fedtceller, der nedbrydes i det behandlede område, er altså væk for altid. 

Med en fedtfrysningsbehandling kan vi reducere det behandlede fedtdepot med op til 25% pr. behandling. Fedtfrysning- og reduktion er dog ikke en behandling til at tabe kilo, men en metode til at tabe centimeter.

Oplever du at have meget væske i kroppen, og særlig det område som du ønsker at få fedtreduceret, kan der være behov for et lymfedrænageforløb forud for behandlingen for bedst resultat. Vi anbefaler 10 behandlinger fordelt over 5 uger.

Læs mere om væskeophobning her

Ny teknologi

vi tilbyder behandling med den nyeste teknologi på markedet

Med Onda Cool Waves kan vi tilbyde dig effektiv fedtreducering, opstramning samt behandling mod cellulite.

Når vi behandler med Onda Cool Waves, er det ved brug af mikrobølger fremfor minusgrader. En effektiv og smertefri behandling, som tilbydes til mange områder af kroppen.

Back in shape

Nyt år nye skarpe priser

Vi har reduceret vores priser på BodySculpt, Fedtfrysning, Opstramning og Lymfe/kompression massage. Book tid her hvis du også skal Back in Shape til gode priser.