Mød os

Velkommen til en verden af velbehag!

Kunne det friste med at få et magnetfelt på maven, som laver 20.000 sammentrækninger af dine muskler på en halv time? Det lyder umiddelbart som tortur, men faktisk er det lige netop det modsatte. Shaping Studio er et moderne wellness- og behandlingsstudie for både mænd og kvinder, hvor du er i centrum! Hvad enten du ønsker at forkæle dig selv, få smertelindring, eller udvikle dig fysisk, så er vi her for at skabe en sund, skøn og smertefri hverdag for dig! Hos Shaping Studio gør vi det vi er bedst til. Du får professionel vejledning og behandling, således at du har mulighed for at være den bedste udgave af dig selv, både indeni såvel som udenpå. I vores optik handler det nemlig ikke om, at du skal se ud på en bestemt måde, men derimod om, at du skal have det godt med dig selv. På den måde kan du også være mere for dine medmennesker!

Vi giver dig en hjælpende hånd

Uanset hvilke ønsker og drømme du har, kan du trygt stole på, at vi i fællesskab finder frem til den rette behandling, så du kan føle dig fantastisk og tilfreds med dig selv! Vi tilbyder muligheder for både mænd og kvinder, der eksempelvis ikke får trænet på grund af en skade, eller som har svært ved at slippe af med dobbelthagen, eller andre genstridige fedtdepoter. Det kan også være, du døjer med kroniske lidelser eller skavanker, som du gerne vil få bugt med, eller måske trænger du bare til et ekstra skud selvforkælelse i en travl hverdag – vi har alt hvad du behøver! Hos Shaping Studio tilbyder vi nemlig forskellige former for behandling; blandt andet fedtfrysning og EMS- træning, men også lymfe- og kompressionsmassage, infrared sauna, samt opstramning af hud og behandling af cellulite. Alle vores behandlinger vil efterlade dig med en følelse af velvære og indre ro!

Stine Priess Tovgaard

Mød Stine

Shaping Studio er stiftet af Stine Priess Tovgaard, som er uddannet sportsterapeut og sportsmassør, og så har hun desuden en uddannelse som divisionstræner under Dansk Håndbold Forbund at trække på. Med hendes baggrund, har hun tilegnet sig viden og kompetencer inden for blandt andet skadesbyggende behandling, massage, akupunktur, og præstationsfremmende behandling – så hos Shaping Studio er du i gode hænder fra start til slut! Selv, sætter Stine stor pris på at arbejde med mennesker, da det booster hende at kunne give klienterne en god og afslappende oplevelse, samtidig med at kunne hjælpe dem med at få det bedre, både psykisk og fysisk. Vil du vide mere om vores behandlinger, eller sidder du inde med spørgsmål, så er du velkommen til at kigge forbi studiet, kontakte os på telefon 30110022 eller via e-mail shapingstudio@shapingstudio.dk.

Vi glæder os til at hjælpe med at styrke dig, din krop og dit sind!

Team Shaping Studio

Stine Priess Tovgaard

Stine Tovgaard
Ejer & Instruktør, Randers

Isabella Braad
Instruktør, Randers