Eksklusiv wellness i Aarhus

Stine Priess Tovgaard – 05.10.2022

Hos Shaping Studio har du nu muligheden for at få en eksklusiv wellness oplevelse i vores rolige omgivelser. Vi har samlet en række attraktive behandlinger under ét tag, så du kun behøver at komme et sted, når du ønsker at forkæle enten dig selv, eller en du holder af.

Omgivelser der skaber ro

Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks mærke en ro. Vores omgivelser ligger op til, at du kan bruge os som et pusterum fra den ellers travle hverdag. Ved dit besøg skal du ikke tænke på at have noget med. Vi har det hele; håndklæder, vand m/u. brus, shampoo, føntørrer mm. Det skal ikke gøres besværligt at prioritere sig selv.

Shaping studio Egå

Sauna rimer på efterår

Nu hvor vi går en mørk og kold tid i møde, er et stærkt immunforsvar et vigtigt værktøj til at undgå de typiske sygdomme som ofte følger med denne årstid. Derfor er vores infrarødsauna et oplagt valg for dig, hvis du er på jagt efter din næste wellness oplevelse. Med infrarødsauna får du varmet kroppen op ved 45 grader i 45 minutter. Fordi det er en infrarødsauna og ikke en finsk sauna, så kan du nemt holde til at sidde ved denne temperatur i alle 45 minutter. Undervejs vil du opleve, at du begynder at svede, fordi din krop arbejder med varmen – dette har en lang række positive effekter på dig og din krop:

  • Styrker dit immunforsvar
  • Reducerer muskel og ledsmerter
  • Øger blodcirkulationen og dit stofskifte
  • Mindsker stress og giver fornyet energi
  • Øger udskillelsen af affaldsstoffer

 

Du kan læse mere om sauna ved Shaping Studio her

 

Wellness for alle

Wellness kan være mange ting. For nogen handler det om afslapning, mens det for andre handler om blot at prioritere sig selv. Vi lytter til dine eller jeres ønsker, og sørger for at I får en skøn oplevelse i vores rammer. Flere af vores behandlinger er oplagte at kombinere. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at lave den rigtige kombination, så I får den fulde oplevelse.

Du kan se alle vores behandlinger her