Shaping Studio Randers

Stine Priess Tovgaard – 11.09.2022

Hos Shaping Studio i Randers tilbyder vi en lang række forskellige behandlinger samt træningsformen EMS. Vi bruger den nyeste teknologi på markedet, og tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation til vores kunder, så vi sikrer at I kommer bedst fra start.

Når du besøger os, bliver du mødt af rolige og eksklusive omgivelser. Det er vigtigt for os, at du både kan bruge os som din pause fra hverdagen eller som din nye sundhedspartner. Vi har alt hvad du skal bruge i forbindelse med dit besøg for os, så du slipper for at pakke den store træningstaske eller toilettaske, hvis du skal direkte videre på job.  

Shaping Studio Randers

EMS-Træning Jylland

Hos Shaping Studio tilbyder vi som en af de eneste EMS-Træning i jylland. Med lokation i Randers og Århus står vi klar til at hjælpe østjyderne til en stærkere krop med kun 20 minutters effektiv træning 2 gange om ugen.

Når du træner EMS hos Shaping Studio i Randers får du altid:

  • Personlig træning i form af en instruktør som guider dig igennem hele din træning
  • Trygge omgivelser hvor du kan udvikle dig med træningsformen. Der er maks 2 personer pr. hold.

Læs mere om EMS-Træning i Randers her

Eller book tid til din EMS-Prøvetime her

Attraktive behandlinger i Randers

Udover vores populære træningsform EMS, tilbyder vi også en række andre behandlinger som kan hjælpe dig i mål:


Er du i tvivl om hvilken af behandlingerne som er den rette for dig, er du velkommen til at kontakte os eller book tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Book din tid her

Her finder du os

Shaping Studio i Randers er placeret i Gudenåscenteret ud til Grenåvej. Adressen er Gl. Stationsvej 9 8940 Randers. Der er 2 timers gratis parkering foran døren. Husk at sætte din p-skive.

Som kunde hos Shaping Studio i Randers er det også muligt at benytte vores faciliteter i Egå og omvendt. Forventer du at benytte begge lokationer, så giv os besked, så vi sikrer at have din information tilgængelig begge steder.