Shaping Studio Egå

Stine Priess Tovgaard – 10.09.2022

Hos Shaping Studio i Egå har vi samlet en lang række attraktive behandlinger under ét tag. Behandlingerne vi tilbyder, supplerer hinanden på flere måder, og netop derfor har vi valgt at gøre det nemt for dig at benytte dem uden at skulle besøge flere forskellige klinikker.

Vi har det hele til at hjælpe dig.

Herunder finder du en samlet oversigt over hvilke behandlinger vi tilbyder i vores studio ved Århus.

Shaping studio Egå

EMS-Træning Århus

EMS Træning i Århus bliver mere og mere populært. Som de eneste tilbyder vi EMS Træning i Århus, og mærker en særligt store interesse for den nye træningsform.  

Når du træner EMS hos Shaping Studio i Egå får du:

  • Trygge omgivelser og hold med maks 3 personer
  • En personlig træner som guider dig igennem hele træningen
  • Tidseffektiv træning. 20 minutter 2 gange om ugen. Du er inde og ude af døren på 30 min.


Vil du gerne i gang med at træne EMS? Og mærke på egen krop hvad EMS Træning kan gøre for dig?

Så kan du læse mere her samt book tid til en prøvetime her

Fedtfrysning Århus

Få hjælp til at komme genstridige fedtdepoter til livs med permanent fedtfrysning.

Hos Shaping Studio i Århus tilbyder vi fedtfrysning af dobbelthage (også kalkunhage), mave, inderlår, ridebukselår, BH-delle, dansehåndtag, knæ, arme, mandebryster og ankel.

Udover at du altid får en eksklusiv oplevelse når du besøger os, så har vi også attraktive priser på fedtfrysning. For at komme i gang med et forløb, skal du blot book tid til vores obligatoriske konsultation. Det gør du her

Du kan også læse mere om fedtfrysning her

Cryosauna Århus

Cryosauna er en af tidens mest populære former for velvære at give sig selv. Med -130 grader i 3 minutter opnår du et vild boost af din krop. Ja, faktisk en form for genstart.

-130 grader kan lyde voldsomt. Men med vores cryosauna i Egå køler vi dig ned med nitrogen. Det vil sige at kulden som omkranser din krop, er en tør kulde, og ikke den samme følelse som hvis du hopper i meget kold vand.

De 3 minutter som en behandling varer, har rigtig mange gavnlige effekter for din krop, velvære og sundhed. Dem kan du kan læse mere om her.

Har du allerede besluttet dig for, at du skal prøve en cryosauna behandling i Århus, så kan du let book din tid her

Hvor finder du os?

Du finder Shaping Studio på Stavneagervej 39b 8250 Egå. Vi har gratis parkering foran døren, og alt hvad du skal bruge i forbindelse med dit besøg hos os.