Onda Cool Waves

Stine Priess Tovgaard – 20.4.2022

Med den nyeste teknologi på markedet indenfor ikke-kirugisk behandlinger, står vi hos Shaping Studio klar til at hjælpe dig med fedtreducering, appelsinhud eller opstramning af ét eller flere områder.

Shaping Studio Randers

Fedtreducering

Når vi laver en fedtreducerende behandling med Onda Cool Waves er det ved brug af mikrobølger, der sendes direkte ned i det dybe uønskede fedtlag. Mikrobølgerne går ned og varmer fedtcellerne op og smelter dem væk. Herefter hjælper kroppens lymfesystem med at udskille affaldsstofferne.
Inden behandlingen foretages der en måling af fedt i området, hvorfra behandlingstiden bestemmes.

Opstramning

Når vi laver en opstrammende behandling af eksempelvis maven, sendes der mikrobølger (CoolWaves) ned i bindevævet, hvor der sker en øjeblikkelig påvirkning på collagenfibrene, som efterfølgende vil trække sig sammen. Derudover stimulerer mikrobølgerne også produktionen af nyt collagen, som gør huden mere kompakt.

Appelsinhud

Når vi behandler mod appelsinhud, også kendt som cellulitis, med Onda Cool Waves, er det igen ved brug af mikrobølger, som sendes ned i fedtlaget. Mikrobølgerne smelter cellevæggene væk, som skaber den ujævne hudstruktur, som du ser og omtaler som appelsinhud. Når dette sker, vil hudens overflade og struktur syne mere jævn og ensartet. Ved denne behandling arbejder vi med fire forskellige stadig af appelsinhud, som afgør behandlingstiden.

Generelt om behandlingformen:

  • Vi kan behandle det samme område hver 4 uge, og max 4 områder ad gangen.
  • Vi anbefaler altid mindst 3 behandlinger af samme område
  • Det endelige resultat viser sig 8-12 uger efter
  • 1 område svarer til 15×15 cm.

Skal vi hjælpe dig?
For at komme i gang med en af ovenstående behandlinger eller en kombination, skal du først booke tid til en obligatorisk konsultation i Randers.