8 UGERS INVESTERING I DIG SELV​

Hvor mange gange har du brugt et nyt år til at danne udgangspunkt for et vægttab, sundere livsstil eller nye vaner? Lad os gætte – mange gange. Vi hjælper dig med at sætte et punktum for den form for nytårsfortsæt, og gør 2022 til dét år, hvor du lærer værdien i at prioritere dig selv og din krop.

Power & Performance

Vores Power & Performance Boot Camp forløber sig over 8 uger, og er bygget op omkring 2 ugentlige EMS-Træninger hvoraf den ene træning afsluttes med en Cryosauna behandling. Ved start, midtvejs og i slutningen af forløbet, foretager vi en kropsanalyse, så du kan følge med i hvor meget du har rykket dig på din styrke, fedtprocent, væskebalance mm.

Det kan du forvente

Selvom at din tidsinvestering er lille, så tør vi godt garantere, at du kommer til at opleve resultater som:

X-Body / EMS-Træningsdragt
Boot camp

Power & Performance

Det får du
Pris

OBS. Denne Boot Camp er i gang.

Betaling skal ske ved tilmelding og er bindende. Det er ikke muligt at betale i rater.

*Vi ser os retten til at ombooke eller rykke et pågældende Boot Camp hold, hvis ikke der er nok tilmeldinger.

Tidspunkter

Randers

Fælles opstart i uge 2, 2022
4 pladser pr. hold

Man & Tors kl. 17-18

Tirs kl. 16.30-17.30 & 
Fre kl. 14.30-15.30

8
Pladser

Egå

Fælles opstart i uge 5, 2022
8 pladser pr. hold

Man & Tors kl. 07-08
Man & Tors kl. 17-18

Tirs kl. 16.30-17.30 & 
Fre kl. 14.30-15.30

24
Pladser

Tilmeld dig

Ønsker du at tilmelde dig en af vores Boot Camps, udfyld kontaktfelterne nedenfor, og vi tager kontakt til dig. Har du spørgsmål til en Boot Camp, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke kan træne med de pågældende datoer igennem de 8 uger, anbefaler vi i stedet at du kontakter os angående et personligt forløb.

Vores Power & Performance Boot Camp er for alle uanset niveau, alder, fysisk form, udfordringer osv. Den er altså til dig som ønsker at opbygge en stærk krop, komme i god fysisk form, tabe kilo, blive strammet op eller bare få sved på panden efterfulgt af en tur i Cryosauna.

Hele forløbet skal betales ved tilmelding. Det er ikke muligt at betale i rater.

Som udgangspunkt nej. Vi vil helst at du udelukkende træner EMS hos os 2 gange om ugen. Selvom det ikke lyder af meget, så ved vi, at det giver fantastiske resultater, og at det er vigtigt, når det skal passe ind i en travl hverdag.
Derudover er det vigtigt, at kombinere træningen med sund og fornuftig kost.

Back in shape

Nyt år nye skarpe priser

Vi har reduceret vores priser på BodySculpt, Fedtfrysning, Opstramning og Lymfe/kompression massage. Book tid her hvis du også skal Back in Shape til gode priser.