Get stronger and feel beeter

En graviditet er mange ting

Og for nogen kan der være lang vej til, at drømmen går i opfyldelse, mens for andre, så er drømmen indfriet, og nu står de på den anden side, og skal jonglere mellem alene-tid, baby-tid, familie-tid, alene-tid osv.

Uanset hvilke side du befinder dig på, så kan vi, hos Shaping Studio, hjælpe dig afhængig af hvad dine udfordringer er.

Før graviditet

Til dig som er udfordret med at blive gravid, og hvor det skyldes overvægt og ubalance i kroppen

10 ugers forløb

Træn EMS 2 gange om ugen i kombination med Cryosauna og Infrarødsauna
Læs mere

Under graviditet

Stort tillykke. Nyd din graviditet.
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig på den anden side

Vi venter gerne

Vi kan desværre ikke tilbyde dig vores attraktive behandlinger under din graviditet. Vi vil i stedet gerne henvise dig til Signes jordemoder og scanningsklinik
Læs mere

efter graviditet

Til dig som ikke længere kan genkende din krop og nu mangler timer i døgnet

Lad os hjælpe dig

Delte mavemuskler, manglende timer i døgnet, en ny og anderledes krop - uanset hvad, så har vi forskellige løsninger, som kan hjælpe dig
Læs mere

Før graviditet

til dig

10 ugers forløb

Det får du
Pris

Få kickstartet en sundere livstil og dit vægttab med dette forløb, hvor du både får styrket din krop og boostet kroppens mange funktioner

efter graviditet

delte mavemuskler

Er du træt af, at ligne en, som stadig er gravid efter din fødsel?
Delte mavemuskler er en velkendt udfordring hos mange, som har været igennem en graviditet. Op mod 40% oplever stadig at have delte mavemuskler 6 måneder efter fødslen. 

Med EM-Sculpt kan vi effektivt, smertefrit og let afhjælpe delte mavemuskler ved brug af et magnetfelt, som laver 20.000 sammentrækninger af mavemusklerne på 30 minutter. Vi vil anbefale vores forløb med 4 behandlinger af samme område indenfor 2 uger.

Læs mere om behandlingen her samt book din tid til en obligatorisk konsultation forud for dit forløb her

Back to you

Har du svært ved at genkende dig selv og din krop efter din graviditet? Så er du ikke alene. Din krop er igennem en vild proces når den skal bringe en ny til verden, og det kan som oftest mærkes og ses efterfølgende. 

Nogen kalder det en Mommy Makeover, hos os, kalder vi det Back to You. Et personligt forløb, som skal hjælpe dig med at genfinde dig selv i din nye krop.

Vores EMS-Træning danner grundlag for forløbet, så du kommer i gang med at træne og styrke din krop. Derfra kan vi kombinere træningen med de af vores behandlinger som matcher dig og dine ønsker.

Lad os kontakte dig, hvis du ønsker at høre mere her

Fedtfrysning af mave

mødregruppe

Tag din mødregruppe samt jeres babyer med forbi Shaping Studio Randers eller Shaping Studio Egå til formiddagstræning, og kom i god fysisk form sammen. 

I skal afsætte 1 time pr. gang, og I kan være op til 5 personer. I vil træne i to hold, hvor det andet hold holder øje med babyerne eller tager sig en velfortjent omgang afslapning med en god kop kaffe imens de (måske) sover.

Giv os et ring på 30110022 hvis I ønsker at komme igang med fælles EMS-Træning.

Mødregruppetræning

Bliv kontaktet

Ønsker du at få en snak med os, og høre mere om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, med lige præcis de udfordringer du står med, så udfyld kontaktformularen herunder. 

Vi vender retur inden for 24 timer.