fødselsdags
tilbud

VI FEJRER 2 ÅRS FØDSELSDAG MED AT FORKÆLE DIG!
BOOK EN GRATIS PRØVETIME
MED EMS-TRÆNING

Skal du også prøve kræfter med den super effektive EMS-træning, som mange af de kendte snakker om?

Så er det nu du skal kaste dig ud i det.

Vi fejrer fødselsdag med at give dig en gratis EMS-træning hos Shaping Studio i Egå eller Randers.

Derudover får du også 20% på alle behandlinger (minus Cryo og EMS træning).

HVAD ER EMS?

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering, og er en skånsom træningsform, der har fokus på hele kroppen. 

Træningen foregår med elektroder placeret på din krop, så de er centreret omkring de store muskelgrupper, så dine muskler trækker sig sammen og når helt ud i det dybe muskellag.

Vidste du, at 20 min. ems-træning kan sammenlignes med helt op til 90 min. højintensitetstræning? Træningen intensiveres i takt med, at du træner 12-16 øvelser, som vi guider dig igennem.

HVOR FOREGÅR DET?

Shaping Studio Aarhus:
Stavneagervej 39b, 8250 Egå

Shaping Studio Randers:
Højmarks Allé 1, 8920 Randers NV

Sådan fungerer
EMS-træning

EMS-træningen hos Shaping Studio fungerer således, at du først og fremmest får udleveret et sæt X-body undertøj. Herefter iføres du en dragt med elektroder, der sikrer, at impulserne kan stimulere de store muskelgrupper (ben, mave, baller, ryg, bryst, arme og skuldre).

90 minutters højintensitetstræning på 20 minutter

Mens øvelserne bliver udført, intensiveres træningen gennem impulserne, og giver dig en komplet træning af alle musklerne på kun 20 minutter! I kontrast, kan effekten af EMS-træningen sammenlignes med helt op til 90 minutters højintensitetstræning. Hver lektion består af 12-16 øvelser, som er styret af en personlig instruktør hos Shaping Studio. Vi coacher dig, således at øvelserne bliver udført korrekt. X-body-maskinen registrerer data, som hjælper instruktøren med at tilpasse dine lektioner med det formål at øge sværhedsgraden og styrken. Vi søger for at du bliver udfordret og opnår det bedste resultat! På den måde kender instruktøren netop dig, dit fysiske niveau og dine ønsker– og vil støtte dig hele vejen til at opnå dine mål!