Fedtfrysning Randers

Stine Priess Tovgaard – 08.09.2022

Hos Shaping Studio i Randers står vi klar til at hjælpe dig af med genstridige fedtdepoter. Mange oplever at uanset hvor meget de taber sig, så er der områder på kroppen hvor fedtet ikke vil væk fra. Denne udfordring kan vi hjælpe dig af med.

Gratis konsultation

Har du et ønsket om at komme i gang med fedtfrysning hos Shaping Studio i Randers? Eller sidder du inde med en række spørgsmål som du har brug for afklaring på før du kan tage en beslutning? Uanset hvad, så skal vi have dig forbi til vores gratis og obligatoriske konsultation.

Til denne konsultation kigger vi nærmere på det område du ønsker at få behandlet, hvordan et behandlingsforløb vil se ud for dig samt hvilke resultater du kan forvente efter endt forløb.

Hos Shaping Studio i Randers tilbyder vi ikke konsultation og behandling samme dag. Men hjælper dig gerne med at booke tider ind til de behandlinger, vi i fællesskab er nået frem til er det rette for dig.

Priser på fedtfrysning

Vi tilbyder fedtfrysning til det meste af kroppen med X-Freeze.
Populære områder som vi ofte behandler er følgende:
Fedtfrysning af dobbelthage
Fedtfrysning af dansehåndtag (flanker)
Fedtfrysning af inderlår
Fedtfrysning af mave

Har du flere områder som du ønsker at få behandlet er der penge at spare for dig. Se vores priser her

Vi behandler ikke mere end 3 områder i et forløb. Det skyldes at din krop skal have overskud til at skille sig af med de affaldsstoffer som skabes i forbindelse med behandlingen for at du opnår det bedste resultat.

Fedtfrysning før/efter

Når du modtager en fedtfrysning, så er resultatet permanent. Du vil se det endelige resultat efter 8-12 uger efter din sidste behandling. Hos Shaping Studio i Randers anbefaler vi altid mindst 3 behandlinger af samme område.

I galleriet her kan du se en række før/efter billeder af vores behandlinger: