Fedtfrysning Århus

Stine Priess Tovgaard – 07.09.2022

Genstridige fedtdepoter er noget de fleste personer kan nikke genkendende til. Det kan være til stor frustration når der både fokuseres på kost og træning, men resultatet udebliver. Som menneske kan vi ikke punktforbrænde fedt. Derfor kan fedtfrysning være din hjælpende hånd i denne situation.

Kom i gang med fedtfrysning

Når du ønsker at komme i gang med fedtfrysning hos Shaping Studio i Århus, skal du først forbi os til en obligatorisk konsultation. Til denne konsultation kigger vi nærmere på det område du ønsker at få behandlet, hvordan behandlingsforløbet vil se ud samt hvilke resultater du kan forvente.

Har du spørgsmål er der også rig mulighed for at du få afklaring på dem i forbindelse med konsultationen.

Vi tilbyder ikke konsultation og behandling samme dag. Men hjælper gerne med at booke tider ind til de efterfølgende behandlinger, hvis du ønsker at komme i gang.

Fedtfrysning af dobbelthage

Vi tilbyder fedtfrysning til det meste af kroppen Men særlig fedtfrysning af mave, fedtfrysning af dobbelthage og fedtfrysning af dansehåndtag (flanker) er populære områder.

Andre områder som vi også tilbyder behandling af:
Fedtfrysning af inderlår
Fedtfrysning af BH Delle
Fedtfrysning af arme
Fedtfrysning af ridebukselår (yderlår)

Du kan læse mere om hvordan vi behandler de enkle områder her

Vi behandler højest 3 områder i et forløb. Det gør vi for at sikre, at du får det bedste resultat, og din krop har det bedste udgangspunkt for at skille sig af med de affaldsstoffer, vi skaber under behandlingen.

Fedtfrysning med permanent resultat

Når vi laver en fedtfrysning af et område, er resultatet permanent. De fedtceller vi fryser væk, forsvinder ud igennem kroppens lymfesystem. Du har det endelige resultat af dit behandlingsforløb 8-12 uger efter du har modtaget sidste fedtfrysning.

I denne periode er det vigtigt med rigelig væske og bevægelse for at sikre dit lymfesystem kan arbejde, så det hjælper kroppen til at udskille de affaldsstoffer vi har skabt. Bevæger du dig minimalt i din hverdag anbefaler vi, at du tilkøber vores lymfe- og kompressionsmassage og benytter det i perioden efter for bedst resultat.

Lymfe og kompressionsmassage tilbydes i Århus. Læs mere her

se hvordan en fedtfrysning forløber

I videoen her tager vi dig med til en behandling hvor kunden får foretaget en fedtfrysning af mave samt bryst.