Body Sculpting

EMSculpt af mave

Body Sculpting sender impulser ind i muskulaturen, der får musklerne til at trække sig sammen – langt mere end man kan gøre selv. De stærke sammentrækninger stimulerer muskelvækst og reduktion af fedtvæv i området.

EMS-Træning

EMS stimulerer måden dine muskler arbejder sammen på og øger intensiteten af dine muskelsammentrækninger. Du opnår dermed et mere intensivt resultat, i form af en mere tonet og markeret krop, på kortere tid end traditionel træning. 20 min effektiv træning.

Fedtfrysning og smeltning

Hvis du har fedtdepoter, der er svære at træne væk, så er fedtfrysning løsningen. Med behandlingen fryses fedtvævet, som permanent reducerer antallet af fedtceller med op til 25%.

Infrarød Sauna

Infrarød sauna har terapeutiske stråler, der trænger gennem led, muskler og væv, og varmer hele kroppen op indefra. Saunastrålerne har en behagelig temperatur, og du vil føle et fantastisk velvære efterfølgende.

Lymfe- og kompressionsmassage

Lymfe- og kompressionsmassage

I lymfe- og kompressionsmassage øger man både blod- og væskegennemstrømningen i kroppen med langsomt pulserende pres. Det medfører, at du kommer til at føle dig lettere og mere veltilpas.

Cellulite og opstramning

De unikke mikrobølger leverer energi og varme direkte til det område hvor det er nødvendigt, og reducerer stædig cellulite. Ved at stimulere kollagenfibrene kan behandlingen også afhjælpe løs hud gennem dens opstrammende effekt.

Kropsanalyse

Tanita kropsanalyse

Ønsker du at gøre status på dig selv og din krop? Så er vores kropsanalyse et oplagt valg for dig. Her får du et detaljeret indblik i hvordan din kropssammensætning ser ud.